superior

Formació

CETT-UB respon al sector amb noves formacions en Turisme, Gastronomia i Sommelier

El sector del turisme i la gastronomia està en constant evolució. Per respondre a les necessitats del sector, el Centre Universitari Internacional de formació en turisme, hoteleria i gastronomia CETT-UB amplia la seva oferta educativa amb la creació de tres noves formacions: el Màster en Direcció d’Esdeveniments, el curs de Sommelier Semipresencial i el Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Ciències Culinàries i Gastronòmiques, els propers mesos de setembre i octubre.

El Màster Oficial en Direcció d’Esdeveniments, de clara vocació internacional, permet als estudiants comprendre les realitats i les particularitats de la indústria dels esdeveniments des d’una perspectiva global, centrada en les noves tendències i necessitats del sector empresarial i institucional del turisme. Els coneixements adquirits durant el màster, avançats i de qualitat, garanteixen la incorporació laboral en una indústria que segueix creixent i que està donant lloc, en els darrers anys, a un fort increment de la demanada de professionals que coneguin totes les claus en la gestió de les diferents activitats del sector MICE.

El curs de Sommelier Semipresencial està ideat perquè el professional del vi adquireixi i ampliï el seu coneixement sobre la sumilleria, des dels orígens a l’elaboració i tecnologia de servei del vi en un curs flexible. Al llarg de la formació l’alumnat es beneficia dels avantatges que ofereix la formació online i modular (un total de 8 mòduls) i semipresencial a partir de l’àmplia experiència, professors i prestigi de la formació presencial sobre la sumilleria del CETT i de les instal·lacions renovades i adequades a la formació. Aquest curs pot donar accés al segon Curs Superior de Sommelier.

El Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC), juntament amb la Fundació Alícia, uneix l’experiència acadèmica i el coneixement expert dels diferents centres universitaris participants, en les seves respectives àrees de coneixement: alimentació, nutrició i dietètica, ciències agroalimentàries, ciències culinàries i gastronomia. El seu model és pioner per la col·laboració d’entitats públiques-privades i per la participació, en el seu disseny, dels cuiners i professionals del sector més rellevants, i de la indústria gastronòmica i de l’alimentació. Atès el seu caràcter multidisciplinari i les àmplies possibilitats de desenvolupament professional que ofereix el Grau, s’han ideat dos itineraris d’especialització: el de Direcció d’Alta Cuina i Innovació Gastronòmica, i el de Direcció Culinària i Innovació en la Indústria Alimentària i Col·lectivitats.

Les tres formacions s’incorporen a l’ampli catàleg existent de formacions del CETT i s’iniciaran el curs acadèmic 2014-2015 /Noticia emesa pel CETT

Articles relacionats

Back to top button