superior

Mercats

La Copa América no repetirà a Barcelona i València podria acollir-la

Un divorci amistós per evitar retrets entre l’administració i l’organitzador

Barcelona ja ha complert, només amb una edició de Copa Amèrica, amb els objectius de futur que s’havia marcat amb la seva celebració, segons l’Ajuntament de Barcelona, ​​i els organitzadors diuen que a la capital catalana ja no tenen l’oportunitat de créixer. Les parts assumeixen un divorci precipitat sense danys col·laterals.

Les veus negatives de restauradors i veïns, més les denúncies d’engany en les dades de retorn i afluència de visitants que justificava l’arriada de la competició han pogut animar a l’ajuntament a retirar la inversió econòmica de futur. L’empresa organitzadora ha anunciat que buscarà noves ubicacions i en aquest context ha aparegut el nom de la ciutat de València.

La capital del Turia ja havia estat seu de la competició en 2007 i 20211 i en part se la sent molt seva, com afirma el president de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón. Els responsable polítics municipals i autonòmics s’han mostrat a favor de poder-la acollir amb algun condicionant. El principal escull serà l’econòmic ja que no volen tornar a repetir els problemes que van lligar a València i la Copa Amèrica en el passat.

L’equip Emirates Team New Zealand, sota el control del CEO Grant Dalton, com a guanyador de la prova, és propietari de la competició i controlarà  la negociació de la nova seu. És conegut per la seva  duresa en els contractes.

Articles relacionats

Back to top button