superior

Fires i Congressos

Estrenen una ficció sonora per fer promoció turística de Catalunya

Multitudinària presentació davant 500 persones al Círculo de Bellas Artes de Madrid

L’Agència Catalana de Turisme ha apostat per un format innovador per promoure la seva destinació. Es tracta d’una sèrie d’11 capítols de ficció anomenat “Greal: el secret de les vuit claus”. Els episodis combinen misteri, història i cultura on els protagonistes recorren Catalunya tot cercant un suposat Greal.

Presentació al Círculo de Bellas Artes de Madrid

Coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, la Generalitat ha estrenat aquest pòdcast que ha comptat amb la participació de noms molt reconeguts com l’actriu Michelle Jenner; l’escriptor i Premi Planeta Javier Sierra, o els còmics Andreu Buenafuente i Arturo González-Campos, entre d’altres. Segons expliquen, la sèrie està protagonitzada per més de 20 actors i es tracta del primer projecte d’aquestes característiques que compta amb un videopòdcast, una novel·la il·lustrada accessible per a persones amb hipoacúsia o discapacitat auditiva.

La directora general de Turisme, Cristina Lagé, ha explicat que “ens agrada ser pioners en arribar a noves audiències de manera creativa i innovadora per explicar la nostra cultura, els nostres paisatges, llegendes i rutes com el producte turístic Grand Tour de Catalunya, una bona manera de descobrir el nostre territori segons les necessitats i gustos de cada visitant”.

Els primers capítols de la sèrie “Greal: el secret de les vuit claus” ja estan disponibles —en català i en castellà— en les plataformes principals d’àudio: Spotify, iVoox, Apple Podcast, Podimo, Audible i Storytel.

Articles relacionats

Back to top button