superior

Formació

Beques especialitzades en màrqueting turístic amb estades arreu del món

L’Agència Catalana de Turisme obre una nova convocatòria de les seves beques que proporcionen una experiència professional i formativa a persones de fins a 30 anys amb titulació universitària.

Ofereix cobrir 7 places a les seves oficines de promoció turística de Nova York, París, Milà, Brussel·les, Frankfurt, Londres i Madrid. Els joves seleccionats, durant l’estada, desenvoluparan tasques vinculades a l’organització i participació d’esdeveniments, investigació de mercats, redacció de continguts i gestió de clients i de projectes.

Els requisits per poder optar a una d’aquestes places de l’Agència Catalana de Turisme -a banda de l’edat- són disposar d’una titulació en un grau universitari, nacionalitat de la UE i comptar amb dos anys d’empadronament a Catalunya.

Els candidats tenen fins el 15 de setembre per presentar-se i els seleccionats s’incorporaran a les oficines durant el mes de gener de 2025. Des de la primera edició de les Beques ACT, l’any 1997, més de 200 joves titulats universitaris han passat per aquest programa.

Més inforamació: AQUÍ

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button